Kartoffelsalat med blommer fra haven

Bananbrød med cremet topping

Hejsaaa 🙂

Jeg har i lang tid savlet over lækre, sunde og søde sager på Instagram. Sådanne opskrifter indeholder næsten altid en eller anden form for sødestof, og jeg har lagt mærke til, at rigtig mange bruger sukrin. Jeg har ikke selv gjort mig så meget i sukkererstatning endnu – ikke fordi jeg er imod det, men fordi det kan være en lille smule dyrt at investere i… Men! Så faldt jeg tilfældigvis over et 3-for-2-tilbud i Matas, og så måtte mit nysgerrige jeg selvfølgelig slå til! Det hele resulterede i dette lækre bananbrød!

14348771_10207104888687353_859704604_n 14341597_10207104888487348_850218163_n

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 1 æg
  • 2 æggehvider
  • 100 g blendede havregryn (havregrynsmel)
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 75 g sukrin
  • 25 g proteinpulver med karamel (jeg bruger Bodylab’s)
  • 3 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. karamelessens

Glasur

  • 100 g philadelfia ligt
  • 25 g sukrin melis
  • 10 g kakao
  • 10 g proteinpulver med chokolade

Topping

  • kakaonibs
  • kokosmel

Fremgangsmåde

  • Mos bananerne og rør dem med æggene. Tilsæt derefter havregryn, mel, proteinpulver og sukrin, og rør godt. Til sidst tilsættes karamelessens og bagepulver.
  • Beklæd en bageform (ca. 0.5 L) med bagepapir, og fordel dejen deri.
  • Bag brødet ved 200 grader i ca. 25 minutter.
  • Imens brødet bager laves glasuren. Put alle ingredienserne i en skål og pisk glasuren luftig og ensartet. Lad den køle af i køleskabet.
  • Tag brødet ud af ovenen og lad det køle af til stuetemperatur. Fordel gladsuren derpå og top med kakaonibs samt kokos.
  • Enjoy 🙂

Xoxo // BodyBeyse

bloglovin' Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffelsalat med blommer fra haven